Kotisivut alkaen
199 € +alv.

Tyylikkäät kotisivut jokaiselle laitteelle

Kotisivut ovat yleensä ensimäinen asia, jota asiakkaasi etsivät. Ne ovat tärkein myynti- ja markkinointikanavasi. Kotisivut myös luovat luotettavuutta yritystäsi kohtaan. Hyvin luodut, erottuvat verkkosivut lisäävät tunnettavuutta ja edistävät myyntiäsi. Me luomme visuaalisesti näyttäviä, käyttäjäystävällisiä ja teknisesti toimivia kotisivuja.  

Ota rohkeasti yhteyttä ja katsotaan kotisivunne ajantasalle!

VALITSE MEIDÄT KUMPPANIKSESI

ja aloitetaan tuottava yhteistyö jo tänään!

Kotisivujen suunnittelu & rakennus

Hoidamme kotisivujen suunnittelun toiveidesi mukaan visuaalisen ulkoasun, tekstien ja sivumäärien suhteen. Vaikka sinulla ei olisi aavistustakaan minkälaiset sivut haluat, me autamme. Toteutamme jokaiselle laitteelle responsiiviset kotisivut maailman suosituimmalla verkkosivujen tekoon käytetyllä alustalla. 

Kotisivujen ylläpito & päivitys

Halutessasi hoidamme tarpeelliset päivitykset ja muokkaukset säännöllisin väliajoin. Aloituspalaverissa pystymme yhdessä kartoittamaan tarpeesi ja suunnittelemaan oikeanlaisen paketin juuri sinulle. Kotisivujen ylläpidon hinnoittelemme aina asiakaskohtaisesti. 

Opastus ylläpitoon & päivitykseen

Rakennamme sinulle helppokäyttöiset kotisivut ja halutessasi koulutamme sinut päivittämään niitä itsenäisesti. Olemme erikoistuneet WordPressiin, joka on maailman suosituin verkkosivujen tekoon käytetty alusta.  

Ota meihin yhteyttä ja jutellaan lisää!